Symantec Corp. (NASDAQ: SYMC), lider global in securitatea informatiei, a anuntat recent ca Symantec AntiVirus Corporate Edition 10.0 va suporta Windows XP Professional x64 Edition si editiile Windows Server 2003 x64, disponibile de curand.
"Clientii nostri apeleaza la noi pentru a le oferi cele mai bune solutii de securitate," a declarat Enrique Salem, senior vice president of network and gateway Security la Symantec. "Solutiile noastre antivirus le vor oferi utilizatorilor de Windows XP Professional x64 Edition si Windows Server 2003 x64 Editions protectie in timp real impotriva amenintarilor."
Symantec AntiVirus Corporate Edition 10.0 va oferi protectie automata si raspuns impotriva spyware, virusilor si viermilor pentru utilizatorii de Windows XP Professional si Windows Server 2003 x64 Editions. Managementul centralizat scalabil si capacitatile de raspuns puse la dispozitie de catre Symantec AntiVirus Corporate Edition sunt create pentru a optimiza timpul de operare si pentru a minimiza costurile, in timp ce le ofera clientilor controlul total si protectie pentru desktop si servere de retea atat in medii de 32-, cat si in medii de 64-bit. Utilizatorii actuali ai Symantec AntiVirus Corporate Edition cu acte in regula vor avea drept de actualizare fara costuri suplimentare.

Despre Symantec


Symantec este lider mondial in securizarea informatiei, oferind o gama larga de software, aplicatii si servicii create pentru a ajuta utilizatorii individuali, intreprinderile mici si mijlocii ori marile companii sa isi protejeze si sa isi administreze propria infrastructura IT. Gama de produse Norton, dezvoltata de Symantec este lider mondial in securizarea informatiei utilizatorilor individuali si oferirea de solutii eficiente. Sediul central Symantec este in Cupertino, California, compania desfasurand activitati in peste 35 de alte tari, iar cifra de afaceri pe anul fiscal 2004 este de 1,870.1 milioane US$.

Despre Romsym Data

Romsym Data este Value Added Distributor si centru de instruire autorizat pentru Symantec in Romania.
Romsym Data este prima companie romaneasca certificata conform standardelor internationale BS 7799-2:2002 pentru implementarea si mentinerea sistemului propriu de management al securitatii informatiilor, certificare acordata de catre Societatea Romana pentru Asigurarea Calitatii (SRAC) si IQNet (International Certification Network).

Romsym este unul dintre cei mai importanti furnizori de solutii IT din Romania, oferind tehnologie de ultima ora, produsa de lideri mondiali in: - solutii de securitate (Symantec, Arkeia, GFI, Patron Global, Veritas), - managementul retelelor (Alt-N Technologies, Vector, Tobit Software, Blue Coat) - DTP si web design (Adobe, Macromedia, Xara, Strata) - managementul afacerilor (Business Objects, SPSS, Minitab, SumTotal, Telelogic) - softuri utilitare (ACD Systems, Realnetworks, WinZip, Install Shield Software, Realnetworks, Roxio, Total Commander) - dezvoltare si soft stiintific (MathSoft, MathWorks, YesSoftware, Micro Focus) - sisteme open source (Red Hat si solutii de la LxPN).

De asemenea, Romsym Data ofera consultanta si training in domeniul IT prin intermediul unuia dintre cele mai moderne centre de profil din Romania - centrul ITtraining, predate de specialisti cu inalta calificare, certificati international.

Dintre clientii Romsym Data mentionam Alcatel, Automobile Dacia, Banc Post, Banca Romaneasca, BCR Leasing, BRD, BAT, Electrica, Europharm, Excelent, Flanco, Interbrew, Ministerul Justitiei, Miro Bank, McDonalds, Orange, Pagini Aurii, RATB, Raiffeisen Bank, Shell, Sindan, Ursus, SNCFR, Volksbank, Timken.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri