Unul dintre cei mai mari producatori de computere din lume, Acer a anuntat rechemarea unui numar de 27.000 de laptop-uri, ale caror baterii s-ar putea supraincalzi, relateaza presa internationala.
In urma cu sase saptamani oficialii Acer declarau ca, spre deosebire de rivalii sai care fusesera nevoiti sa recheme o serie de echipamente din motive de siguranta consumatorului, producatorul nipon nu va intreprinde o asemenea actiune.

Cei care au dat startul rechemarilor au fost cei de la Dell, in august 2006, urmati la scurt timp de Lenovo si Sony.

Desi niciun posesor de laptop Acer nu a acuzat probleme de supraincalzire a bateriilor, reprezentantii companiei au declarat ca incearca sa minimizeze riscul, lansand o lista a modelelor TravelMate si Aspire (vandute pe piata americana intre mai 2004 si noiembrie 2006) care s-ar putea afla in pericol.

A fost conceput si un site care ofera mai multe informatii despre aceasta actiune, precum si o serie de instructiuni de inlocuire a bateriilor pasibile de supraincalzire.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri