Asesoft Distribution estimeaza ca piata locala de hard discuri va depasi 800.000 de unitati, cu o rata de crestere de 20-25% pentru acest an, iar compania tinteste o cota de piata de 20% pe piata de hard-discuri, in segmentul desktop
Asesoft Distribution a anuntat inceperea parteneriatului cu Western Digital, producator de echipamente de stocare, incluzand hard discuri pentru calculatoare desktop si notebook, servere si dispozitive mobile. Prin semnarea contractului cu Western Digital, Asesoft Distribution va oferi partenerilor din piata de distributie gama completa a producatorului american.

„Piata hard discurilor este una dintre cele mai importante in contextul pietei de PC, cu o valoare estimata la peste 30 miliarde dolari in lume. (...) Western Digital este lider in Romania pe segmentul sau si ne dorim sa contribuim la consolidarea acestei pozitii”, a declarat directorul general Asesoft Distribution, Iulian Stanciu.

Gama curenta de produse Western Digital este constituita din hard discuri enterprise, desktop, external, mobile si CE. Din gama enterprise fac parte hard discurile Raptor pe interfata SATA, cu capacitati de la 36 la 150GB si viteze de rotatie a platanelor de 10.000 rpm. Din aceeasi gama, mai fac parte hard discurile RE 1 si 2, Raid Edition, care au capacitati de pana la 500MB.

In zona hard discurilor desktop, Western Digital propune produse precum Raptor X, pentru sisteme gaming si seria WD Caviar (Caviar SE16, Caviar SE si Caviar). Solutiile externe constau in produsele My Book, cu capacitati de pana la 1 TB si seria Passport, unitati de stocare de dimensiuni reduse pentru atasarea la notebook.

Toate aceste produse vor constitui gama curenta oferita de Asesoft in Romania pentru partenerii locali, pentru piata de distributie, asamblatori locali si magazine specializate.

Asesoft Distribution a incheiat anul 2006 cu o cifra de 72,2 milioane dolari, in crestere cu 51% fata de anul anterior si isi propune realizarea unei cifre de 95 milioane dolari in 2007. Compania de distributie IT are o baza de peste 1.000 companii active si este furnizor important al retelelor de retail locale. Asesoft Distribution este certificata ISO 9001 si activeaza prin reteaua de parteneri in tara si in Serbia.

Asesoft Distribution distribuie o gama de produse completa, reprezentand furnizori de top ai industriei IT: AMD, Asrock, Delux, Flybook, Galaxy, Gigabyte, HIS, Horizon, Intel, Kingston, LG, Maxtor, Microsoft, Miyako, Nanya, Princeton, Samsung, Sony, Western Digital.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri