Novensys, cel mai important jucator pe piata solutiilor de management al informatiilor aduce cel mai nou terminal mobil integrat, MC35, destinat companiilor din Romania. Echipamentul integreaza multiple functionalitati special concepute pentru a conecta sistemele de management al informatiei dintr-o companie, managementul companiei, forta de vanzari de pe teren si clientii.
MC35 reprezinta cea mai noua technologie mobila dezvoltata de Motorola si furnizeaza un nou nivel de conectivitate, functionalitate, durabilitate si manevrabilitate.

„MC35 este cel mai puternic instrument de mobilitate cu care o companie isi poate dota forta de vanzari in acest moment. Combina in mod inteligent puterea unui telefon mobil cu GPS cu cea a unui laptop, camera foto si scaner de coduri de bare. Cu un astfel de echipament angajatii au permanent acces la Internet, pot raspunde la mail, edita documente in Word, Excel si Power Point si pot confirma intalniri. Cu ajutorul camerei foto incorporate se pot realiza documentari ale livrarilor neconforme si a produselor cu defecte. Scannerul de coduri de bare poate citi instantaneu orice informatie despre un produs fara a fi nevoie de a accesa un computer in backoffice.

MC35 pune la dispozitia utilizatorilor sai un intreg arsenal de functionalitati disponibile in timp real. Organizatiile orientate catre tehnologie beneficiaza de simplitatea coordonarii unei singure platforme, a configurarii unei retele unice si un singur furnizor de wireless. Aprobarea unui comunicat de presa, sau revizuirea unui raport financiar nu mai este de mult o conditie a pozitionarii unui executiv in birourile companiei. In egala masura forta de vanzari de pe teren se poate conecta la ERP-ul, CRM-ul, lantul de distributie sau la orice alt sistem de management al informatiilor din companie pentru a accesa rapoarte, informatii financiare, inregistrari despre clientii din portofoliu, pot aproba preturi speciale pentru comenzi importante sau pot reduce inventarul stocurilor. Toate aceste functionalitati sunt accesibile in timp real, oriunde ar putea fi pozitionata forta de vanzari a companiei dvs.” declara Romeo Iacob Deputy Director, Novensys.

Novensys crede cu tarie in lucrul bine facut si in acele solutii de business care aduc certitudine si avantaj competitiv. Introducerea MC35 in Portofoliul Novensys vine sa sustina promisiunea companiei de a livra sisteme inteligente de management al informatiei care sa ajute companiile din Romania sa ia decizii inteligente in cel mai rapid timp posibil.

Intr-o societate care mizeaza pe avantajul competitiv furnizat de informatia livrata la o atingere de buton, achizitionarea de technologie care permite cresterea eficientei si a productivitatii propriilor resurse, accelerarea timpului de raspuns in interiorul si exteriorul companiei, cresterea calitatii produselor si serviciilor si reducerea costurilor este o conditie sine qua non ale oricarei afaceri de succes. Novensys mizeaza pe parteneriatele incheiate cu acele companii care sustin dezvoltarea unui mediu de afaceri in care informatia inteligenta este prima conditie pentru mobilitate, rapiditate si un nivel inalt de calitate a serviciilor.

ERP (Enterprise Resource Planning) – Este un software care contribuie la integrarea proceselor de business, include aplicatii financiare, de productie, de resurse umane, etc.

CRM (Customer Relationship Management) - este un software specific ce permite companiilor sa masoare si sa controleze relatia cu clientii. CRM poate fi folosit pentru controlul contactelor cu clientii fie prin fax, email sau telefon. Datele colectate pot fi folosite pentru cercetare, analiza sa relatii cu clientii.

GPS (Global Positioning System) – un sistem ce permite statiei de primire sa determine cu precizie o locatie.

Novensys si-a inceput activitatea de integrator in anul 1998 pentru ca in 2007 sa ajunga cel mai important jucator de pe piata solutiilor management al informatiilor cu o cifra de afaceri de 9,3 milioane USD.

Compania Novensys a dobandit statutul de Microsoft Gold Certified Partner datorita competentelor sale certificate in materie de ISV/Software Solutions si Microsoft Dynamics NAV dar in acelasi timp, Novensys este cel mai important partener Microsoft pentru solutia Micorosft Dynamics NAV. Printre implementarile cele mai importante se pot numara: Flanco, Spar, Acces Press, Cupon Pro, Termoport, Antalis, Brecco sau Ferroli.

Avand statutul de Premier Business Partner, Novensys este cel mai important partener Motorola in zona EMEA (Europa, Middle East si Africa) pentru domeniul Enterprise Mobility Solutions.

Sediul central al companiei Novensys se afla in Bucuresti insa, pentru a veni in intampinarea necesitatilor clientilor sai, compania s-a extins deschizand alte trei puncte de lucru la Cluj-Napoca, Timisoara si Brasov.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri