Tornado Sistems si-a anuntat participarea la Programul Euro 200, prin care beneficiarii programului guvernamental pot achizitiona calculatoare personale, de la orice patener companiei
Cele doua sisteme care se incadreaza in valoarea cuponului au configuratii care depasesc performantele minime obligatorii prevazute prin legea ce reglementeaza programul Euro 200. Ele includ procesoare AMD SempronTM 3000+ Skt AM2/Intel Celeron 331, placi de baza Asus M2TV-VM/Asus VIA P4M890, memorie DDR2 256 Mb, hard-disk de 80 Gb, unitate optica DVD-Rom Sata, sistem de operare Linux, carcasa, tastatura multimedia si mouse.

In plus, la achizitionarea oricarui sistem, elevii si studentii vor beneficia de cadouri consistente, MP3 playere si imprimante inkjet, in functie de configuratia aleasa, precum si de discounturi la multifunctionale, memorii, boxe si monitoare. De asemenea, toate echipamentele beneficiaza de o garantie de doi ani.

Anul trecut Tornado Sistems a vandut 24.000 de sisteme, ceea ce reprezinta 5% din total piata desktop si circa 6% din piata desktopuri asamblate. Tornado Sistems a inregistrat o evolutie ascendenta la nivel de grup, materializata prin cresteri cu 30%, de la an la an. In 2006, compania a obtinut o cifra de afaceri de 132 milioane de dolari, fiind in acest moment lider pe piata de distributie IT&C din Romania.

Tornado Sistems are peste 40 de furnizori internationali: Microsoft, HP, Fujitsu-Siemens Computers, Acer, Canon, Cisco Systems, Benq, Lite-ON, Brother, Kingston, Allied Telesis, Brand-Rex, Philips, APC, Epson, Kodak, Xerox, TwinMos, MSI, Proxim, Reichle de-Massari, Nortel.



Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri