Cosmote Romania si BRD - Groupe Socit Gnrale au incheiat un parteneriat care permite utilizatorilor Cosmote achitarea facturilor de telefonie la ATM-uri detinute de BRD, ca urmare a cresterii preferintei clientilor pentru utilizarea serviciilor de plata electronica.
In prezent, la nivel de piata, 12% dintre facturile de telefonie sunt achitate electronic, incluzand plata prin ATM, insa procentul este estimat sa creasca la 15% pana la sfarsitul anului.

Plata facturii este efectuata fara comision si nu presupune existenta unui angajament anterior cu banca. Astfel, utilizatorii Cosmote pot achita facturile prin tastarea codului de client, 24 de ore pe zi, la oricare dintre ATM-urile bancii, potrivit unui comunicat al operatorului de telefonie, remis marti NewsIn.

"Suntem bucurosi sa lansam acest parteneriat cu BRD, un acord care ofera clientilor nostri confortul de a achita facturile rapid si eficient. Colaborarea dintre cele doua companii va continua cu lansarea altor servicii, care vor veni la randul lor in sprijinul clientilor nostri", a declarat directorul departamentului de credit control Cosmote Romania, Anca Ghimpeteanu.

Facturile Cosmote mai pot fi achitate si prin casieriile magazinelor Cosmote, Germanos, Romtelecom, Internity, sucursalele Alpha Bank, Banc Post, CEC, ING Bank si in peste 500 de oficii informatizate ale Postei Romane.

Cosmote Romania, membra a grupului Cosmote, s-a lansat pe piata romaneasca in decembrie 2005 cu scopul de a face telefonia mobila accesibila tuturor romanilor. in aprilie 2007, Cosmote Romania a inregistrat un numar de peste doua milioane de utilizatori. Reteaua nationala de distributie este formata din peste 770 de magazine Cosmote, Internity, Romtelecom si Germanos, dealeri independenti si peste 12.000 de puncte de vanzare. in mai 2006, Grupul Cosmote a anuntat achizitionarea Germanos SA.

BRD-Groupe Société Générale este cea de-a doua banca din Romania ca marime, cu active in valoare de peste 9,8 miliarde euro. Banca are peste 2,2 milioane de clienti si opereaza o retea de peste 600 de sucursale, 1.100 ATM-uri si 10.000 POS-uri. BRD este a doua mare companie listata la Bursa de Valori Bucuresti, dupa capitalizare (aproximativ 6 miliarde de euro).



Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri