Pana la data de 18 septembrie toti cei peste 200.000 de clienti pentru internet de banda larga prin ADSL ai Romtelecom vor beneficia de viteze marite, atat pentru download, cat si pentru upload.
Trecerea la viteze mai mari se face automat si gratuit pentru toti clientii. Procesul de migrare a inceput deja si se desfasoara progresiv pentru a evita orice probleme pentru utilizatori, pana in acest moment fiind migrati deja 50% dintre clienti.

Cea mai mica viteza pentru internet prin ADSL de la Romtelecom se dubleaza de la 512 kbps la 1 Mbps, iar tariful acestui abonament ramane de 7,5 euro (fara TVA). Cresteri de viteza au fost operate pentru toate abonamentele la internet prin ADSL. Pentru ClickNet Business viteza creste la 6 Mbps, iar pretul scade de la 49 euro, la 24,5 euro lunar, fara TVA.

Astfel, pana la 31 octombrie 2007, clientii noi ClickNet primesc reduceri de 50% pe viata pentru abonamente plus un telefon DECT sau primele trei luni de abonament gratuite pentru contractele semnate pe un an, respectiv sase luni de gratuitate pentru contractele de doi si trei ani.

Pentru toti clientii ClickNet, Romtelecom ofera diferite modemuri ADSL care pot fi dobandite inclusiv gratuit in functie de perioada pentru care se incheie contractul.

Romtelecom a inregistrat in trimestrul al doilea un profit net de 1,4 milioane euro, dupa ce in perioada similara a anului trecut afisase pierderi de 4,2 milioane euro. In perioada analizata, veniturile au ramas constante, in jurul a 217 milioane euro.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri