RCS & RDS va contesta in instanta amenda primita de la Autoritatea Nationala pentru Reglementare in Comunicatii si Tehnologia Informatiei (ANRCTI), considerand ca decizia ANRCTI este \"netemeinica\" si \"nelegala\" potrivit unui comunicat al companiei
Compania RCS & RDS considera ca si-a indeplinit obligatia impusa de ANRCTI, respectiv de afisare, pe pagina de internet, a numarului si adreselor tututor comutatoarelor unde se poate realiza interconectarea cu reteaua de telefonie pe care o opereaza. in ciuda acestui fapt, ANRCTI a pretins in mod neintemeiat ca aceasta trebuia sa afiseze adresele tuturor comutatoarele si nu numai adresele celor unde se poate realiza interconetarea.

"Desi credem ca sanctiunea a fost aplicata in mod eronat, totusi societatea noastra a afisat in cel mai scurt timp numarul si adresele tuturor comutatoarelor, chiar daca acestea nu permit interconectarea, comunicand acest fapt si catre ANRCTI”, a declarat directorul general al RCS & RDS, Alexandru Oprea.

RCS & RDS considera ca decizia ANRCTI de a aplica o amenda contraventionala este netemeinica si nelegala, nefiind intrunite conditiile pentru angajarea raspunderii contraventionale. in plus, compania considera ca altor operatori nu le-a fost impusa obligatia de a face publice comutatoarele unde se poate realiza interconectarea, si nici nu le-a fost impus un anumit tarif.

Autoritatea Nationala pentru Reglementare in Comunicatii si Tehnologia Informatiei (ANRCTI) a sanctionat RCS&RDS cu 100.000 lei pentru ca nu a publicat numarul si adresele comutatoarelor unde se realizeaza interconectarea cu reteaua publica de telefonie pe care o opereaza.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri