Apple ofera bonuri de cumparaturi de 100 de dolari pentru cei care au cumparat deja telefonul iPhone, drept compensatie dupa ce compania a diminuat in mod neasteptat pretul IPhone, de la 600 de dolari, la 400 de dolari, pentru ca modelul sa fie mai accesibil
"Chiar daca luam decizia corecta de a scadea pretul telefonului iPhone si chiar daca domeniul tehnologic este sinuos, am considerat ca trebuie sa facem o treaba buna si sa avem grija si de vechii clienti ai telefonului iPhone, in timp ce vrem sa atragem alti noi", a declarat directorul executiv Apple, Steve Jobs.

Oferta se aplica celor care au achizitionat telefonul iPhone de la Apple sau din magazinele AT&T Inc, dar nu au primit reduceri sau alte compensatii. AT&T este singurul furnizor al modelului iPhone in SUA.

Actiunile Apple au scazut a doua zi consecutiv, din cauza ingrijorarii legate de marja de profit a iPhone ca urmare a reducerii preturilor. Apple a vandut 270.000 de unitati din modelul iPhone in primele doua zile de la lansarea din iunie si se asteapta sa vanda un milion de unitati pana la sfarsitul lui septembrie, dar reprezentantii companiei nu au dorit sa precizeze cate telefoane au vandut din momentul lansarii.

Chiar daca Apple suporta costurile de zeci de milioane de dolari ca urmare a clientilor care accepta oferta companiei, scaderea in buget va fi nesemnificativa, comparativ cu proftul net de 818 milioane dolari raportat in trimestrul trecut.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri