Miles Flint, CEO-ul Sony Ericcson Mobile Comunications Ltd, a declarat ca pretul mediu al telefoanelor mobile produse de compania pentru care lucreaza nu va scadea anul acesta sub 100 de euro (139 dolari), deoarece modelele mai scumpe tin media ridicata, relateaza Bloomberg.
“Cel mai important lucru este sa alegi pretul potrivit”, a spus Flint prezent la o intalnire a investitorilor organizata de Ericsson la Londra. “Avem o gama high-end extrem de competitiva”, a adaugat CEO-ul.

Pretul mediu de vanzare pentru telefoanele Sony Ericsson a scazut in ultimii ani pe masura ce compania s-a orientat catre modele de terminale mai ieftine, fapt care i-a permis sa isi mareasca baza de clienti. In al doilea trimestru al anului, pretul mediu pentru un telefon scazuse pana la 125 euro, dupa ce cu un an inainte atingea valoarea de 145 euro.

Venitul net al intreprinderii a crescut in Q2 al acestui an cu 54 de procente pana la 220 de milioane de euro, potrivit datelor publicate de companie in luna iulie.

Miles Flint va preda in luna noiembrie stafeta lui Hideki Komiyama. Flint a declarat ca plecarea sa, la trei ani dupa ce a fost numit in functie, nu se datoreaza vreunei nemultumiri. Decizia sa a fost influentata de intrarea producatorului Apple pe piata telefoanelor performante cu terminalul iPhone. “Sunt doar invidios pe capabilitatile de marketing”, a spus Flint.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri