Google Inc. planuieste majorarea personalului cu circa o treime, majoritatea noilor posturi urmand a fi disponibile in Europa, a anuntat cotidianul Financial Times
Compania specializata pe efectuarea de cautari pe internet planuieste sa angajeze cateva mii de ingineri in Europa pentru a crea o echipa de cercetare si dezvoltare in aceasta regiune, de o marime comparabila cu cea din Statele Unite ale Americii, afirma FT.

"Intentionez sa contribui la cresterea acestei echipe pana va ajunge aproximativ la fel de mare ca cea din America de Nord. Acesta este motivul pentru care m-am alaturat si eu echipei", a declarat noul sef al diviziei de inginerie a Google din Europa, Nelson Mattos.

Acest articol apare la cateva luni dupa ce Google afisase, in luna iulie, un rezultat trimestrial dezamagitor pe fondul costurilor generate de un val recent de angajari.

Intre martie si iunie personalul Google a crescut cu 13%, pana la 13.786 angajati, la inceputul lunii martie numarul ridicandu-se la 12.238 angajati.

Aceasta expansiunea va avea lor in urmatorii trei ani, afirma FT. Google nu a putut fi contactat pentru a confirma informatiile.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri