Vodafone, cel mai mare grup de telecomunicatii mobile din lume, este interesata sa achizitioneze activele italiene ale operatorului suedez Tele2, au declarat surse apropiate proiectului, citate de Reuters.
Vodafone ofera servicii te telefonie fixa si internet la mai mult de doua milioane de italieni, fiind singurul care poate cumpara activele, din moment ce ceilalti rivali, Tiscali si Fastweb, s-au retras din cursa. Vodafone si Tele2 au refuzat sa comenteze, mai noteaza agentia.

O afacere de succes cu Vodafone, despre care ziarul italian Finanza e Mercati spune ca ofera 560 milioane euro pentru activele din Italia, ar anticipa si cumpararea retelei de telecomunicatii Tele2 din Spania, mai noteaza Reuters.

Grupul Vodafone care furnizeaza servicii de internet broadband catre mobilele clientilor pe anumite piete, a anuntat in septembrie ca are in vedere achizitionarea de retele de telecomunicatii in Italia si Spania, inclusiv cele detinute de Tele 2.

Vodafone este cel mai mare grup de telecomunicatii mobile din lume, cu divizii in 25 de tari si retele partenere in alte 38 de tari. Cu o gama completi de servicii de telecomunicatii mobile de voce si de date, Vodafone ofera in prezent servicii catre 232 milioane de clienti pe plan mondial.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri