Grupul Gecad a intrat pe piata din Australia printr-un parteneriat cu compania Cleartext, care va distribui softul de mesagerie electronica Axigen, realizat de Gecad Technologies
"Am ales serverul de email Axigen dupa un proces minutios de evaluare a mai multor solutii de mesagerie electronica. Criteriile de selectie s-au bazat pe o serie de cerinte specifice: o platforma de email sigura, bazata pe standarde si scalabila care sa se integreze usor cu noua noastra platforma de administrare a serviciilor, ClearEmail, pe care sa o putem recomanda cu incredere clientilor nostri din Australia", a declarat director general la Cleartext, David Banes.

Solutia romaneasca distribuita in peste 60 de tari din intreaga lume, prin intermediul a mai mult de 100 de parteneri este disponibila pentru numeroase distributii Linux, BSD, Solaris si pentru arhitecturi PowerPC.

"Suntem hotarati sa ne extindem reteaua de distributie pe aceasta noua piata, avand aceleasi intentii si in privinta prezentei noastre globale. In primele noua luni ale anului 2007, reteaua noastra de parteneri s-a marit cu 90%”, a precizat directorul executiv al Axigen, Oana Bornaz.

Solutia romaneasca distribuita in peste 60 de tari din intreaga lume, prin intermediul a mai mult de 100 de parteneri este disponibila pentru distributii Linux, BSD, Solaris si pentru arhitecturi PowerPC. Gecad Technologies a incheiat, de asemenea, parteneriate tehnologice cu Sun Microsystems, RedHat, IBM si Avira.

Gecad Technologies, infiintata in 2001, membra a grupului Gecad, este o companie cu activitate in cercetare tehnologica, project management si dezvoltare de tehnologii software. Implicata initial in dezvoltarea de software antivirus, compania a inceput din 2003 dezvoltarea primei solutii de mesagerie electronica din Romania, sub marca Axigen. Axigen este o solutie de mesagerie electronica rapida, scalabila si adaptabila cerintelor de comunicare atat din partea companiilor mici si mijlocii, cat si din partea furnizorilor de servicii Internet.

Grupul Gecad este alcatuit din companiile Gecad Technologies, care dezvolta serverul de email Axigen, Gecad ePayment, care ofera servicii de procesare de plati pentru magazinele online, si Gecad Net, care ofera solutii de securitate IT. Grupul Gecad a fost fondat de Radu Georgescu, care, in 2003, a vandut companiei Microsoft tehnologia programului de antivirus RAV.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri