Novensys, unul dintre cei mai importanti integratori de solutii pentru managementul informatiilor din Romania, a investit peste 2,5 milioane de euro in noul sediu de birouri Novensys IQ Business Center si tinteste o cifra de afaceri de peste 30 milioane de euro pana in 2010
"Din punct de vedere financiar am crescut foarte mult, la toate nivelele companiei. Financiar, am obtinut o crestere de 137% in primele sase luni ale anului, comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut. Fata de cresterile obtinute in alti ani, am atins un nivel istoric iar previziunile de crestere pentru urmatoarele luni ale anului si pentru anii urmatori sunt incurajatoare. Tintim o cifra de afaceri de peste 30 milioane de euro pana in 2010. Portofoliul de produse si servicii a crescut foarte mult, la fel si numarul clientilor si valoarea implementarilor realizate in acest an", a declarat Managing Partner al Novensys, Robert Cristea.

Cladirea de birouri este situata in cartierul Vitan, are sase nivele, o suprafata totala de aproximativ 3.000 metri patrati si a fost amenajata sa corespunda unui centru modern de afaceri, clasa A. Novensys IQ Business Center dispune de spatii de lucru, trei sali de protocol in sistem deschis cu o capacitate de peste 100 de persoane, un spatiu destinat trainingurilor interne, un showroom pentru clientii Novensys, o sala de mese si o terasa special amenajata in aer liber. Novensys IQ Business Center dispune de o parcare de peste 40 de locuri.

Novensys este unul dintre cei mai importanti integratori de solutii pentru managementul informatiei din Romania. Compania integreaza solutii de la cei mai buni dezvoltatori la nivel international – Novensys este Gold Certified Partner pentru Microsoft, este Premier Business Partner pentru Motorola – Symbol, pentru zona EMEA (Europa, Middle East si Africa) in domeniul Enterprise Mobility Solutions si business partner pentru companiile Zebra, Psion, Datalogic, LS Retail, Printronix, Carl Valentin, Magner, NCR, ThinPrint, Tally Genicom, Mantis.

Compania are peste 130 de angajati si estimeaza ca va ajunge la 150 pana la sfarsitul anului. Structura actionaritatului este formata din Fondul de investitii ICB cu 33%, Andrei Stefan Caunii cu 22%, Cezar Florin Golumbeanu cu 22%, Robert Florin Cristea cu 22% si George Bogdan Dumitrescu cu 1%. Sediul central al companiei Novensys se afla in Bucuresti, compania avand alte trei puncte de lucru in Cluj-Napoca, Timisoara si Brasov.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri