Operatorul de telefonie Orange Romania a lansat pachetul integrat de servicii de telefonie fixa si internet, atat pentru companii, cat si pentru clientii individuali.
Pentru clientii companiilor (Office), sunt disponibile doua abonamente, unul de 24 euro/luna si altul de 36 euro/luna, in functie de numarul de minute incluse si de viteza de internet. Pentru persoanele fizice (Home) sunt disponibile tot doua abonamente de telefonie fixa si internet, unul de 12 euro/luna, iar celalalt de 24 euro/luna.

De asemenea, Orange a anuntat extinderea retelei de internet mobil si marirea vitezelor pentru acesta, pana la 7,2 Mbps. Zonele din Bucuresti in care internetul mobil de la Orange poate atinge aceasta viteza sunt Piata Unirii, B-dul Magheru-Universitate, Piata Victoriei, Pipera si Baneasa.

Operatorul de telefonie mobila Orange Romania estimeaza ca va incheia anul 2007 cu venituri de 1,2 miliarde euro, in crestere cu 11% fata de anul trecut, la finalul lui septembrie ajungand la 9,31 milioane de clienti.

Orange Romania a avut in trimestrul al treilea venituri de 326 milioane euro, in crestere cu 24,2% comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut, venitul mediu pe utilizator fiind de 11 euro.

Numarul clientilor de broadband mobil a ajuns la 504,000 la sfarsitul lunii septembrie 2007, una dintre prioritatile companiei fiind dezvoltarea accelerata a acestei retelei. La sfarsitul trimestrului trei, reteaua GSM si EDGE a Orange Romania acoperea 81,28% din teritoriul Romaniei si 96,88% din populatie, iar serviciile 3G si 3G+ erau disponibile in 42 de orase, acoperind 34,31% din populatie si 2,42% din teritoriu.

Orange Romania a incheiat anul 2006 cu venituri de 1,083 miliarde de euro, cu 25,6% mai mult decat in 2005, si a atins nivelul de 8,043 milioane de clienti, cu 18% mai mult decat in anul precedent.

Vodafone, principalul concurent al Orange in Romania, a lansat servicii de telefonie fixa pentru persoane fizice prin oferta "Vodafone Acasa", pe 19 iunie.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri