Gecad Technologies, compania care produce solutiile de mesagerie electronica AXIGEN, a anuntat depasirea pragului de 100 de parteneri comerciali la nivel mondial, dubland astfel canalul de distributie si marind, totodata, acoperirea geografica.
Axigen a pornit in 2007 cu aproape 50 de parteneri, ajungand, in prezent, la 107 distribuitori in intreaga lume. "Apreciez ca spre sfarsitul anului vom atinge cifra de 120 de parteneri. Pentru 2008 ne dorim o crestere cu cel putin 50% a retelei de distributie", spune Mihai Anghel, director de vanzari Axigen/Gecad Technologies.

Cele mai accentuate cresteri s-au inregistrat in regiunea CEMEA (Europa Centrala si de Est, Orientul Mijlociu si Africa), urmata de Europa de Vest, Asia si cele doua Americi. "In acest an ne-am concentrat pe extinderea canalului de distributie in zone precum Orientul Mijlociu, Asia, consolidandu-ne in acelasi timp pozitia in Statele Unite, Canada, Europa Occidentala si de Est dar si in Romania", precizeaza Anghel.

Pentru sustinerea acestor obiective, Axigen a participat in octombrie la o serie de evenimente care s-au desfasurat in Olanda, Belgia si Danemarca si care au implicat promovarea imaginii companiilor romanesti IT in cadrul unor initiative europene precum: FP7 Networking Event si eChallanges e-2007 World Forum.

"Pentru 2008 avem in vedere efectuarea unor road-show-uri pe diferite continente, in zone cheie pentru dezvoltarea business-ului Axigen, cum ar fi Statele Unite si Canada, Europa de Vest, Orientul Mijlociu, Asia si Africa. Tot in 2008 ne propunem sa lansam o serie de programe speciale pentru partenerii din Romania, cu concentrare mai mare pe regiunile Transilvania si Moldova. Vom lua in considerare, de asemenea, extinderea retelei de distributie si in Republica Moldova", a adaugat Anghel.

Axigen Mail Server, ajuns in prezent la versiunea 5.0, are disponibila interfata de WebMail in peste 20 de limbi si site-uri proprii localizate in 12 tari. Solutia romaneasca functioneaza pe cele mai importante distributii Linux, BSD si Solaris, cat si pe arhitecturile PowerPC si SPARC. Axigen are semnate, de asemenea, parteneriate tehnologice cu cativa jucatori de talie mondiala printre care Sun Microsystems, RedHat, IBM si Avira.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri