Alliance Computers, importator si distribuitor de produse IT, estimeaza pentru 2008 o crestere de peste 100% a cifrei de afaceri, la 15 milioane dolari, fata de obiectivul pentru anul in curs de 7 milioane dolari, bazandu-se in special pe cresterea pietei online de IT , a declarat directorul companiei, Dan Calugareanu, citat de NewsIn.
"Cred ca piata online de IT se va dubla in 2008 cu mediile conexe, atat cu electronice cat si cu electrocasnice, acesta fiind principalul nostru motor de crestere, de aceea vreau ca in urmatorii trei ani compania sa se situeze pe primele doua locuri pe aceasta piata", a precizat directorul executiv Alliance Computers, Dan Calugareanu.

Calugareanu a mai spus ca afacerile de pe acest an se bazeaza mai ales pe vanzarile din perioada sarbatorilor de iarna, decembrie fiind o luna de bun augur in IT, astfel ca perioada lunilor ianuarie - septembrie este de multe ori egala cu cea din octombrie-decembrie.

Compania a relansat site-ul "magazinultau.ro" care reintra pe piata online cu peste 5.000 de produse IT si conexe. Pentru acesta, directorul Alliance Computers estimeaza pentru anul viitor vanzari de cinci milioane dolari.

Alliance Computers este o companie care activeaza de sapte ani pe piata de import, distributie si retail IT, avand ca parteneri strategici producatori precum Acer, Asus, Biostar, Canon, Compro, Dell, Fujitsu-Siemens, HP, Lenovo, LG, Microsoft, Nokia, Olympus, Panasonic, Philips, Samsung, Sony, Toshiba.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri