Cosmote Romania introduce cu ocazia sarbatorilor de iarna pachete speciale pentru cartele si abonamente, utilizatorii avand mai multe minute si sms-uri, dar si bonusuri.
Utilizatorii cartelei Cosmote isi pot activa pana la 7 ianuarie 2008, pentru cinci euro pe luna, fara TVA, extraoptiunea de 300 de minute, 300 de SMS-uri si 10 minute nationale, iar noii utilizatori care isi activeaza aceasta extraoptiune primesc un bonus de 200 de minute in retea, valabile o luna.

De asemenea, utilizatorii de cartela Cosmote isi pot activa in continuare una dintre extraoptiunile Top 5 (400 de minute si 400 SMS-uri catre cinci numere favorite in retea), pentru 5 euro pe luna (fara TVA), timp de un an sau extraoptiunea 150, care include 150 de minute si 150 SMS-uri in reteaua COSMOTE, pentru 3 euro pe luna (fara TVA), timp de un an.

Ofertele promotionale din aceasta perioada permit utilizatorilor sa isi achizitioneze si telefoane la preturi speciale, cele lansate recent de Cosmote fiind Nokia 6120 Classic, Nokia N73 si Nokia E50, configurate pentru utilizarea serviciului multimedia si date i-mode.

Abonatii Cosmote au o serie de extraoptiuni care contin servicii de voce, sms-uri sau mms-uri, precum extraoptiunea cu 500 de minute si 500 de sms-uri in retea pentru trei euro pe luna, fara TVA. Cei care isi activeaza extraoptiunea si se aboneaza pentru o perioada de doi ani primesc patru luni de abonament gratuit si 800 de minute nationale bonus, incluse in aceasta perioada de contract. Abonamentele Cosmote includ pana la 480 de minute nationale pe luna, la preturi intre 3 si 53 euro/luna (fara TVA) si o gama larga de telefoane mobile oferite gratuit.

Pachetele si telefoanele sunt distribuite prin reteaua Cosmote, Germanos, Romtelecom, Internity si a partenerilor din intreaga tara, care insumeaza peste 850 de magazine si 30.000 de puncte de vanzare pentru cartele preplatite.

Compania estimeaza ca va atinge, pana la sfarsitul acestui an, un numar total de 1.100 angajati. Compania inregistreaza in prezent peste trei milioane de utilizatori, dintre care aproape doua milioane s-au alaturat intr-un singur an.

Veniturile Cosmote Romania au crescut cu 296% in primele noua luni ale anului, pana la 105,2 milioane euro, iar compania estimeaza ca va inregistra profit net in 2009.

Grupul Cosmote, prezent in cinci tari din Sud Estul Europei (Grecia, Romania, Bulgaria, Albania si Fosta Republica Iugoslava Macedonia, inregistra un total de 14,1 milioane de clienti la sfarsitul lunii septembrie a anului acesta si estimeaza sa depaseasca 15 milioane de clienti in urmatoarele sase luni, devansand termenul anuntat initial, 2009.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri