Electronic World a lansat in luna octombrie platforma online electronicworld.ro prin care vizeaza sa atinga in 2008 vanzari de trei milioane de euro, de sase ori mai mari decat cifra estimata pentru anul acesta.
"Motivul care a influentat decizia noastra de a demara afacerea in acest domeniu a fost dorinta de a activa pe o piata dinamica, in continua dezvoltare in tara noastra", a precizat reprezentantul de vanzari al Electronic World, Dragos Paun.

Portalul electronicworld.ro comercializeaza o gama de produse precum monitoare LCD, accesorii monitoare, monitoare LCD cu touch-screen, imprimante, accesorii imprimante laser, imprimante, sisteme hibride PBX IP, sisteme analogice, accesorii centrale telefonice, telefoane, camere video HD, carduri memorie, accesorii aparate foto digitale, telefoane mobile, internet mobil si altele.

Produsele vandute provin de la companii recunoscute precum Apple, Canon, HP, Kodak, Panasonic, Philips, Sony etc. Pana la sfarsitul lui 2008 portofoliul de marci al companiei va fi extins cu nume reprezentative din domeniul consumer electronic, home appliance si IT.

"In prezent cea mai bine vanduta marca pe site-ul nostru este Panasonic, iar in categoriile de produse conduc detasat televizoarele cu plasma si televizoarele LCD cu aproximativ 60% din totalul cifrei de afaceri" a adaugat Dragos Paun.

Potrivit reprezentantilor electronicworld.ro, investitia realizata a fost destul de mica, dar anul viitor compania intentioneaza sa creasca considerabil valoarea acesteia pentru a dezvolta conceptul de vanzare on-line al portalului si pentru promovarea sa prin diferite mijloace media, dar si pentru a dezvolta resursele umane din cadrul companiei.

"Piata de comert on-line este o piata foarte dinamica, cunoscand cresteri duble de valori de la an la an in ultima perioada. Acest trend va continua si in viitor, de aceea am considerat ca fiind oportuna aparitia unui nou site de comert on-line care sa se aproprie cat mai mult posibil de cererea clientilor" a mai precizat reprezentantul Electronic World.

Electronic World este o companie cu capital integral romanesc care a fost infiintata in martie 2007 si are doi actionari.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri