Cosmote Romania si Romtelecom lanseaza pe piata un nou serviciu care va permite utilizatorilor i-mode acces gratuit la baza abonatilor Romtelecom ce include numerele de telefon ale circa trei milioane de clienti rezidentiali si companii din intreaga tara.
"Agenda Romtelecom prin i-mode reprezinta un nou pas catre imbunatatirea comunicarii cu clientii, in special cu cei tineri, combinand cu succes o tehnologie usor de utilizat cu informatii practice. Acest serviciu reprezinta o extensie a serviciului online 931, care ofera de doi ani informatii despre numerele de telefon ale abonatilor Romtelecom", a declarat directorul coordonator al diviziei de Clienti Rezidentiali, Romtelecom, Alexandru Hurdubaie.

Denumit Agenda Romtelecom, serviciul disponibil exclusiv prin i-mode, in sectiunea "Info si Utile" a meniului, poate fi accesat 24 de ore pe zi, fara a fi necesar un abonament. In plus, utilizatorii i-mode pot opta sa fie conectati automat la numarul dorit, fara costuri suplimentare pentru aceasta procedura.

Utilizatorii pot defini si optimiza cautarea in functie de numele unei persoane sau numele unei companii, judet, oras si strada. Utilizatorii pot viziona toate inregistrarile pentru un judet sau oras, sau pot cauta numere utile precum cele ale companiilor de taxi, linii aeriene, hoteluri, baruri, restaurante, spitale sau chiar benzinarii, direct pe telefonul mobil i-mode.

"Agenda Romtelecom beneficiaza de un design adaptat serviciului i-mode, fiind un instrument practic pentru oamenii aflati in miscare si ofera acestora posibilitatea sa caute cu usurinta si sa apeleze orice numar din reteaua Romtelecom din tara. Vom continua sa extindem portofoliul i-mode cu noi aplicatii relevante pentru piata din Romania, care sa aduca valoare adaugata clientilor nostri", a declarat directorul de dezvoltare produse si servicii, Cosmote Romania, Adrian Florea.

i-mode, lansat in exclusivitate de Cosmote in luna mai 2007, este un serviciu multimedia care ofera o varietate de continut tematic si aplicatii pentru utilizatorii rezidentiali si de business. Prin i-mode, utilizatorii Cosmote au acces la o serie de informatii utile precum stiri, prognoze meteo, horoscop, anunturi de angajare, date pentru calatorii, programul filmelor de cinema sau pot descarca tonuri de apel si imagini de fundal pentru a-si personaliza telefoanele mobile.

Pe langa serviciul i-mode, baza de date cu clientii Romtelecom (exclusiv numerele neinformabile) poate fi consultata si in cartile de telefon, puse la dispozitie gratuit de companie, sau apeland serviciul 931.

Grupul Cosmote, prezent in cinci tari din Sud Estul Europei (Grecia, Romania, Bulgaria, Albania si Fosta Republica Iugoslava Macedonia, inregistra un total de 14,1 milioane de clienti la sfarsitul lunii septembrie a anului acesta si estimeaza sa depaseasca 15 milioane de clienti in urmatoarele sase luni, devansand termenul anuntat initial, 2009.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri