Companiile care incheie cu Romtelecom contracte pentru servicii de telefonie fixa vor primi gratuit o centrala telefonica si un telefon de secretariat, daca durata abonamentului este de doi ani.
Mai mult, acestia vor beneficia de instalare fara costuri suplimentare, doi ani garantie pentru echipamentele furnizate si activitati de mentenanta gratuite la nivel standard. Oferta Romtelecom este valabila in perioada 18 februarie-18 mai 2008.

"Niciun alt operator telecom din Romania nu a luat in calcul pana acum necesitatea clientilor sai de a beneficia de echipamente complete gratuite, de aceea aceasta oferta poate fi considerata o premiera. Oferta este ideala pentru clientii companii care au, in medie, 16 angajati", a declarat directorul coordonator al Directiei Managementul Produsului, Segment Business, din cadrul Romtelecom, Vasile Voicu.

Acesta a adaugat ca se asteapta ca noua oferta sa genereze o crestere cu 30% a cererii de servicii de telefonie fixa pe segmentul persoane juridice in acest an fata de 2007.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri