Cosmote a redus de la 16 la 10 eurocenti pe minut tariful unic pentru apelurile efectuate de pe cartele prepay catre orice retea nationala, reducerea fiind insa valabila doar in cazul in care utilizatorii au activata una dintre extraoptiunile aflate in oferta operatorului.
Cosmote are cel mai mare procent de clienti de cartele preplatite de pe piata, adica circa 80% din numarul total de 3,6 milioane de utilizatori.

Utilizatorii Cartelei Cosmote care realizeaza reincarcari ale contului lor cu minimum 5 euro in fiecare luna, timp de un an, primesc cel mai mare bonus disponibil pe piata, de cel putin 24 de euro intr-un an, in functie de valoarea reincarcarii. Astfel, lunar, pentru prima reincarcare cu o cartela valorica de minim 5 euro, utilizatorul primeste, pe langa 20% din valoarea sumei reincarcate, inca un euro bonus.

Utilizatorii noi ai Cartelei Cosmote pot activa una dintre cele 2 extraoptiuni disponibile: All Inclusive, cu 300 minute + 300 SMS-uri in retea si 10 minute nationale pentru numai 5 euro / luna sau Top 5, ce le pune la dispozitie 400 minute si 400 de SMS-uri cu 5 prieteni Cosmote, pentru 5 euro/luna. In acelasi timp, utilizatorii existenti isi pot reactiva extraoptiunea curenta sau pot migra la oferta All Inclusive, in perioada promotiei.

Lansarea noului tarif revolutionar este comunicata intensiv prin intermediul unei campanii de marketing integrate, care include spot TV, radio, print, OOH, internet, media neconventionale (precum metroul si statiile de autobuz). De asemenea, Cosmote este prima companie din Romania care va folosi ca mediu de promovare si trenurile, o parte din vagoanele celor mai populare rute urmand a fi personalizate in culorile si mesajul campaniei.

Beneficiile unice ale Cartelei Cosmote includ accesul in mod gratuit la o serie de servicii cu valoare adaugata, printre care Contacteaza-ma (pentru cei ramasi fara credit), Notificare prezenta si Mesagerie vocala. Serviciile de roaming pentru Cartela Cosmote sunt valabile in 251 retele din 145 de tari. Clientii Cosmote care detin cartele preplatite pot, de asemenea, sa activeze serviciul i-mode prin intermediul unui terminal mobil compatibil.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri