De la 1 iulie, serviciul Artel line va fi integrat in ClickNet Start, urmand ca accesul la acest serviciu sa se faca numai prin numarul 0870 222222, care inlocuieste vechile numere de acces folosite de serviciul Artel line - 8999111 - pentru Bucuresti si 890111 pentru judete.

Serviciul Clicknet Start ofera aceleasi facilitati utilizatorilor de acces Internet ca si serviciul Artel Line, dar la preturi mai mici, ClickNet Start fiind un serviciu de acces Internet prin dial-up creat de Romtelecom, ce asigura conectarea imediata, fara contract sau cartela, a oricarui client care detine un calculator dotat cu modem.

Serviciul ClickNet Start are acoperire nationala si poate fi activat introducand informatiile referitoare la configurarea conexiunii dial-up, plata fiind facuta in functie de consum, respectiv de numarul de minute petrecute online.

Pentru informatii sau suport tehnic despre ClickNet Start se poate apela la 08008 click - 08008 25425 - apel gratuit, ofera suport tehnic 24/24 ore si support@clicknet.ro - informatii comerciale si suport tehnic prin e-mail.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri