Euroweb a lansat ieri serviciul de comunicatii multimedia Eurovoice, serviciu care integreaza voce, e-mail, fax si videotelefonie - aplicatii care pot fi folosite atat pe telefonul fix, cat si de oriunde din tara sau din lume (indiferent de furnizorul care asigura conectarea la retea), ca si cand s-ar afla langa telefonul de acasa sau de la birou. Nu mai exista notiunile de convorbiri locale, interurbane sau internationale, intrucat toate convorbirile in retea au acelasi cost - zero - pentru oricare dintre aplicatiile respective. Este suficient ca utilizatorul sa aiba acces la Internet, pe orice tip de conexiune care are o largime de banda de peste 5 kbps.

In plus, apelurile date in afara retelei sunt mult mai ieftine decat in sistemele clasice de telefonie. Cu alte cuvinte, doi utilizatori ai acestei retele, aflati la fiecare ora intr-un alt loc din lume, pot vorbi sau se pot vedea fara a plati nimic (in afara costului conexiunii Internet), dar beneficiaza de o legatura sigura, la standarde normale de calitate. Romania este in acest moment singura tara din Europa care ofera un produs de acest tip care a trecut de faza de testare, este integrat total si complet functional. Poate si de aceea sunt deja utilizatori din SUA sau chiar din China care s-au abonat la Eurovoice.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri