Compania multinationala de servicii electronice PayUp si-a lansat astazi operatiunile pe piata din Romania unde vizeaza dezvoltarea a 6.000 de puncte de prezenta pana la finele anului 2009 si va investi sase milioane de euro pentru dezvoltarea de noi servicii.
"Dorim sa oferim o metoda simpla care sa elimine nenumaratele griji legate de plata facturilor si sa impunem noi standarde de plata electronica pe piata din Romania. Planurile noastre includ dezvoltarea a 6.000 de puncte de prezenta pana la sfarsitul lui 2009 si o investitie de sase mil. de euro, in procese de dezvoltare si implementare de noi servicii", a spus Luis Janeiro, directorul general executiv al PayUp Group.

PayUp Romania va furniza servicii de plata pentru companiile nationale si regionale emitente de facturi cum ar fi companiile de utilitati, furnizorii de telefonie, precum si servicii pentru utilizatorii finali si consumatori. Extinderea PayUp pe piata din Romania este parte a strategiei sale de dezvoltare pe noile piete ale UE.

Conform unui studiu efectuat de PayUp in Romania, aproape 40% dintre utilizatorii de servicii pre- platite folosesc reincarcarea elexctronica a creditului, iar piata este foarte dinamica si in continua crestere. De asemenea, circa 32% din utilizatori isi reincarca electronuic contul pre-pay in supermarketuri, 31% dintre ei la reprezentantele companiei de telefonie mobila, 30% in magazine universale si 27% in hipermarketuri. Piata de plata electronica a facturilor din Romania este evaluata anual la 5,8 miliarde de euro si 180 milioane de facturi emise.

Extinderea PayUp in Romania va fi sustinuta de dezvoltarea puternica a unei retele nationale de agenti de retail, fiind vizate in prima faza orasele Bucuresti, Craiova, Timisoara, Constanta, Oradea si altele.

PayUp este o companie multinationala cu sediul in Olanda la Amsterdam. Momentan grupul este prezent in cinci tari Polonia, Serbia, Spania, Portugalia si Romania.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri