Cosmote a lansat serviciul gratuit e-Bill prin intermediul caruia toti abonatii, atat rezidentiali cat si companii, pot consulta electronic facturile emise si pot obtine o serie de rapoarte personalizate.
Abonatii care activeaza e-Bill au la dispozitie un site dedicat, unde pot consulta facturile emise de la momentul activarii serviciului, precum si date statistice referitoare la numarul total al apelurilor realizate, rapoarte pentru fiecare numar de telefon detinut, costuri etc.

De asemenea, abonatii mai pot realiza, prin intermediul acestei aplicatii, statistici personalizate si pot descarca informatiile in fisiere de tipul PDF, TXΤ, XML sau EXCEL.

Lista beneficiilor exclusive ale acestui serviciu mai include si notificarea printr-un e-mail in momentul emiterii unei noi facturi, cat si posibilitatea de a printa factura in intregime sau partial. Serviciul poate fi activat prin intermediul magazinelor Cosmote si al celor partenere.

Pentru a asigura securitatea informatiilor, serviciul e-Bill poate fi accesat numai cu ajutorul unui nume de utilizator si a unei parole, furnizata initial de Cosmote si personalizata ulterior de catre abonat.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri