Piata de desfacere online eBay va oferi discount vanzatorilor de produse "Buy-it-now", incepand cu 24 septembrie, relateaza Skynews, citat deNewsIn.
Printre noile masuri de facilitare a legaturii intre cumparator-vanzator se numara reducerea taxelor pentru preturile fixe ale vanzatorilor care doresc sa ofere intregul stoc, taxele suplimentare fiind platite dupa ce produsul s-a vandut.

De asemenea, vanzatorii nu vor mai plati pentru incarcarea fotografiilor reprezentand produsele puse in vanzare. Aceste decizii ar urma sa duca la o scadere generala a taxelor.

"Cumparatorii vor sa aleaga ceea ce pot cumpara si vanzatorii vor sa poata alege felul in care vand marfa. Schimbarile permit vanzatorilor sa isi ofere intregul stoc, iar cumparatorilor sa poata achizitiona produse intr-un timp foarte scurt", a declarat pentru Skynews, purtatorul de cuvant eBay.

Sistemul "Buy-it-now" permite cumparatorului sa achizitioneze produsul la un pret fix, inainte ca licitatia online sa se fi incheiat. Site-ul eBay este cunoscut pentru sistemul "Buy-it-now", care reprezinta 43% din totalul vanzarilor.

eBay.com este cel mai important site de licitatii si vanzari online de bunuri si servicii. Acesta a fost inaugurat in San Jose, California, in septembrie 1995, de programatorul Pierre Omidyar, ca un site pentru licitatii in cadrul unui proiect-tribut pentru cei afectati de virusul Ebola. Primul obiect vandut a fost un laser stricat, in valoare de 14,83 dolari.

Pe eBay se poate cumpara, practic, orice, de la guma de mestecat care a apartinut unei celebritati si obiecte de arta, la haine, carti si diferite suveniruri.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri