Asesoft Distribution, companie care activeaza pe piata locala de distributie IT, anunta semnarea parteneriatului cu D-Link, companie cunoscuta pe plan mondial pentru proiectarea, dezvoltarea si fabricarea de echipamente de retea si pentru comunicatii adresate utilizatorilor individuali si companiilor.
Semnarea intelegerii dintre Asesoft Distribution si D-Link vine sa sprijine accesul partenerilor din piata de distributie IT si a utilizatorilor finali la un portofoliu larg de produse din domeniul echipamentelor de retea.

Gama curenta va cuprinde placi de retea, switch-uri si routere pentru cablu UTP (10/100/1000) sau wireless, adaptoare de retea pentru notebook, acces point-uri si solutii pentru retele wireless, echipamente de securitate, routere cu management si solutii pentru retele VOIP, camere si echipamente pentru videoconferinta, produse de tip KVM pentru controlul complet al calculatoarelor individuale si al celor legate in retea.

''Parteneriatul cu D-link vine ca parte a strategiei noastre de extindere a gamei de produse pentru acest an, in sprijinul partenerilor care ofera solutii pentru companii, dar si al acelora care activeaza pe segmentul utilizatorilor individuali. Cresterea interesului pentru echipamente de retea este un alt argument care a dus la decizia de a porni in acest moment. Estimam o evolutie rapida a vanzarilor pe produsele D-link si o crestere a cotei de piata pentru ambele companii, avand in vedere complementaritatea cu oferta noastra curenta'' a declarat Iulian Stanciu (foto), director general Asesoft Distribution.

In continuare, pe termen mediu, ''avem in plan sa devenim unul dintre cei mai importanti furnizori in zona produselor de retea si speram sa crestem si, in acelasi timp, sa adaugam un numar important de clienti noi la portofoliul D-Link”, a declarat Razvan Ziemba, director executiv Asesoft Distribution.

De cealalta parte, cei de la D-Link declara ca ''parteneriatul cu Asesoft Distribution care este unul dintre cei mai importanti distribuitori de IT din Romania, va avea o contributie majora in consolidarea si cresterea cotei de piata pe care compania D-Link o detine in prezent'', dupa cum afirma Bogdan Mihalcea, country sales manager D-Link Romania.

Totodata, acestia urmaresc sa promoveze solutii complexe de retelistica ce se regasesc in portofoliul propriu, mizand pe suportul logistic pus la dispozitie de Asesoft pentru a obtine un timp mai bun de livrare catre clientii din intreaga tara.

Oferta curenta de produse include solutii pentru realizarea de retele de calculatoare si de comunicatii de date sau video legate prin cablu, fibra, wireless sau o structura mixta, de la cele individuale la cele complexe de companie cu nivele de management si securitate ridicate, flexibile si optimizate utilizarii in acelasi perimetru sau la distante considerabile prin echipamente de tip VoIP.

O gama bine definita este adresata administratorilor de retea din companii care vor putea accesa produse de tip KVM, echipamente dedicate securitatii, alimentarii via Ethernet, imprimarii in retea, dar si supravegherii la distanta prin intermediul camerelor IP a punctelor de lucru sau pentru realizarea de transmisii in direct prin internet. O atentie speciala va fi oferita utilizatorilor mobili care vor putea achizitiona prin intermediul partenerilor Asesoft Distribution produse D-Link.

Domeniul produselor din gama „digital home” este acoperit de playere HD ce se integreaza in reteaua wireless de acasa pentru a rula continut de inalta definitie (HD) ce se conecteaza foarte usor la televizoarele LCD HD si la restul echipamentelor electronice. Produsele D-Link distribuite de Asesoft Distribution au garantii cuprinse intre 2 si 11 ani.

Cu o experienta de 22 ani pe plan mondial, D-Link este o companie de top pe piata de produse de retea si de produse wireless. De asemenea,
D-Link isi indreapta atentia asupra segmentului de solutii corporate si telecom, incurajand raspandirea tehnologiei ADSL, dar si prin alte tehnologii precum fast ethernet, fibra optica, wireless.

Asesoft Distribution a incheiat anul 2007 cu o cifra de 104 milioane dolari, in crestere cu 44% fata de anul anterior si isi propune realizarea unei cifre de 135 milioane dolari in 2008. Compania de distributie IT are o baza de clienti formata din peste 1.000 reselleri activi si este furnizor important al retelelor de retail locale.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri