Compania de consultanta Deloitte pregateste si certifica experti in securitatea informatiei in cadrul unui program de sase zile organizat pentru prima data in Romania, incepand cu 6 octombrie 2008.
Cursul are la baza ghidul Common Body of Knowledge, care reprezinta cea mai completa compilatie din domeniul securitatii informatiilor la nivel mondial, avand relevanta pentru specialistii in domeniu (ISS).

Common Body of Knowledge si certificatul aferent (Certified Information Systems Security Professional - CISSP) au fost concepute de Consortiul International pentru Certificare in domeniul Securitatii Sistemelor Informatice (ISC) si reprezinta nivelul cel mai ridicat de acreditare pentru specialistii ISS, dovedind ca acestia detin cunostintele, abilitatile si capacitatile necesare pentru a fi competenti in domeniu.

"Initiativa noastra urmareste sa pregateasca specialistii de astazi, confruntati atat la nivel local, cat si global, cu tot mai multe riscuri si retele mult mai complexe. Credem cu tarie ca obtinerea Certificatului CISSP este o decizie profesionala importanta. Program potrivit de training poate fi extrem de important atat pentru individ, cat si pentru organizatie", a declarat Radu Herinean, Manager Enterprise Risk Services, Deloitte Romania.

Organizat in parteneriat cu ISC, cursul va fi condus de expertul John Berti. Cu o experienta de 18 ani, Berti a implementat peste 100 de programe la nivel international si a avut cea mai importanta contributie la editarea ghidului de pregatire pentru examenele CISSP.

Agenda cursului din Romania include sectiuni despre Managementul Securitatii Informatiei si al Riscului, Arhitectura si Designul in Securitate, Controlul Accesului, Securitatea Aplicatiilor, Securitatea Operatiunilor, Securitatea Mediului inconjurator (Fizica), Criptografie, Securitatea Telecomunicatiilor si a Retelelor, Planificare pentru Continuitate si Redresare in caz de dezastru, Chestiuni legale, Reglementari si Investigatii.

Potrivit Deloitte, examenul pentru certificarea CISSP dureaza sase ore si contine 250 de intrebari cu raspunsuri multiple. Examinarea va fi realizata de un expert independent, in contul autoritatii de certificare ISC.

Deloitte furnizeaza servicii clientilor din sectorul public si privat in domenii profesionale precum audit, taxe, consultanta, consultanta financiara, deservind numeroase industrii. Reteaua sa globala de firme membre activeaza in 140 de tari cu 165.000 de specialisti.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri