Wizrom Software, unul dintre primii patru jucatori pe piata furnizorilor de solutii informatice integrate pentru business, a incheiat primul semestru cu o cifra de afaceri de 4,83 milioane de dolari, in crestere cu 24% fata de aceeasi perioada a anului 2007.
In prima jumatate a anului, principalele produse din portofoliul firmei, WizPro si Wizcount, au inregistrat cresteri similare in structura cifrei de afaceri a companiei, respectiv de 25%, vanzarile acestor doua produse generand 60% din venituri.

Un alt produs, WizSalary, a ajuns la o pondere de aproximativ 17% in cifra de afaceri a Wizrom. Produsul din portofoliul firmei cu cea mai mare crestere in primele sase luni este aplicatia Panorama Business Intelligence, care a cumulat vanzari cu 59% mai mari decat in primele sase luni ale anului precedent, situandu-se la 300.000 de dolari.
Managerii firmei mizeaza pentru Panorama Business Intelligence vanzari de peste 600.000 de dolari in 2008.

Pentru intreg anul 2008, Wizrom Software mizeaza pe o cifra de afaceri de aproximativ 10 milioane de dolari, fata de 7,5 milioane de dolari in 2007.

Societatea este controlata de firma israeliana One1 Software Technologies, care a achizitionat 50% din actiuni in iulie 2007.

Pentru 2010 managementul companiei romanesti isi propusese fie listarea la bursa, avand in vedere o bursa romaneasca sau una straina, fie vanzarea companiei in totalitate.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri