Vodafone, operatorul de telefonie mobila cu cele mai mari venituri la nivel mondial, a anuntat, marti, mai multe schimbari in managementul si organizarea companiei, numind un nou director in Europa si separand noile departamente aflate in dezvoltare.
Incepand cu 1 octombrie, noul director executiv al Vodafone in Europa va fi Michel Combes, iar Paul Donovan, directorul executiv al diviziilor emergente Vodafone va parasi compania la sfarsitul acestui an, desi acesta fusese unul dintre candidatii pentru postul obtinut de Combes.

Combes, directorul executiv al operatorului francez TDF Group il va inlocui pe Vittorio Colao, care care a devenit director executiv al grupului Vodafone anul acesta.

De asemenea, operatorul de telefonie mobila a reorganizat subsidiarele emergente din zonele in curs de dezvoltare, subordonandu-le celor doua divizii din Europa Centrala si Africa si celei din Asia Pacifica. Directorii celor doua divizii regionale vor face parte parte din comitetul executiv, urmand sa fie numiti in curand, au anuntat reprezentantii companiei.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri