ECI Telecom (NASDAQ: ECIL) anunta finalizarea implementarii unei noi Platforme XDM Multi-Service Provisioning (MSPP) pentru reteaua Astral Telecom, gandita special pentru a furniza servicii dintre cele mai performante.
Noua platforma MSPP este instalata deja, inca de la sfarstiul lunii iunie, in backbone-ul national SDH (STM-64/OC-192) al companiei Astral si are o capacitate de 10 Gbps. Implementarea Platformei XDM MSPP este rezultatul unei investitii de peste 1,5 mil USD si interconecteaza principalele orasele mari din Romania.

Solutia Build As You Grow (Construieste pe masura ce cresti) furnizata de ECI permite companiei Astral sa integreze mai usor noii clienti si sa adauge capacitate suplimentara retelei. Noua Platforma XDM MSPP eficientizeaza practic capacitatea retelei, faciliteaza dezvoltarea de produse si servicii noi, intrarea pe piata carrierilor din Romania dar si interconectarea retelei Astral direct cu cea a marilor carrieri internationali. Reteaua Astral este astfel construita incat se poate realiza o migrare treptata catre DWDM (Dense Wavelength Division Multiplexing), pe masura ce reteaua se dezvolta, fara a schimba platforma deja existenta.



Astral s-a dezvoltat extrem de mult in ultimii doi ani. Implementarea Platformei XDM MSPP este rezultatul evolutiei noastre si a clientilor nostri a caror cerere pentru crestere a capacitatilor furnizate s-a dublat practic. Dezvoltarea acestui proiect ne permite sa ne pozitionam ca un furnizor important pe piata serviciilor integrate de comunicatii eletronice din Romania, declara Dinu Malacopol, Director Internet, Date si Telefonie. Am dezvoltat o retea de doua inele STM 64 si STM-16 cu obiectivul clar de a deveni unul dintre cei mai importanti carrieri nationali si de a furniza servicii dintre cele mai performante.O data cu finalizarea acestei etape in dezvoltarea retelei noastre ne pregatim de lansarea serviciului de televiziune digitala in toate orasele mari in care ne desfasuram activitatea. Serviciile noastre de Internet Broadband pot beneficia de acum de o capacitate marita astfel incat sa putem atrage in reteaua noastra un numar cat mai mare de noi clienti.

Acest ultim contract cu Astral Telecom confirma implicarea noastra continua pe pietele cheie din Europa de Est, cum este piata din Romania, declara Eli Peled, Presedintele ECI Telecom, Regiunea Europa de Est. Suntem incantati ca putem oferi unor jucatori importanti in piata, precum Astral Telecom, solutia noastra flexibila care le va permite sa isi indeplineasca obiectivele si sa-si cresca semnificativ oportunitatile de afaceri.



Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri