Romtelecom, cel mai mare operator de comunicatii fixe din Romania, alaturi de Cosmote Romania, cel de-al treilea operator de telefonie mobila ce activeaza pe piata locala, au lansat pachetului de servicii fix-mobil nelimitat destinat sectorului rezidential.
“Am lansat un produs cu adevarat convergent. Am obtinut o oferta de comunicare nelimitata ce permite clientilor Romtelecom sa poata comunica fara costuri cu utilizatorii Cosmote”, a declarat Yorgos Ioannidis, Director General al Romtelecom.

Pachetul comun ofera comunicare nelimitata si netaxabila intre o linie fixa Romtelecom si pana la patru abonamente de telefonie mobila Cosmote. Pachetul fix-mobil nelimitat este disponibil atat pentru clientii existenti ai celor doi operatori, cat si pentru cei noi, putand fi activat gratuit.

Potrivit lui Stefanos Theocharopoulos, Director General al Cosmote Romania, noua oferta ar putea modifica profilul apelurilor ceea ce va duce la cresterea traficului fix-mobil si invers.

Cei doi operatorii isi vor continua parteneriatul si in viitor prin lansarea unei oferte comune ce va cuprinde voce mobil si date mobile insa reprezentantii companiilor nu au dezvaluit data cand va avea loc lansarea.

In luna septembrie 2008, Romtelecom si Cosmote au mai lansat Convergent 1000 si Convergent Nelimitat, pachete integrate pentru sectorul corporate.

In acest moment clientii corporate ai Romtelecom detin o pondere de aproximativ 7% din portofoliul si aduc operatorului aproxmativ 35% din venituri.

Romtelecom inregistreaza lunar sute de conexiuni pe serviciile de telefonie fixa destinate sectorului corporate iar operatorul este lider pe conexiunile de internet ADSL pentru companii.

“Daca ne uitam la segmentul business al Romtelecom acesta a suferit o transformare complete, iar ofertele noastre au devenit foarte competitive in piata .In ceea ce priveste liniile fixe de la luna la luna ne crestem portofoliul cu sute de clienti. In ceea ce priveste conexiunile de internet pe sectorul business suntem providerul numarul pe serviciile bazate pe conexiune ADSL” a declarat George Makowski - Chief Commercial Officer, Business Sector al Romtelecom.

Referitor la criza financiara acesta a declarat ca nu a afectat traficul din reteau Romtelecom, din contra oamenii vorbesc mai mult la telefon. “Daca ne uitam ce se intampla in central Europei la tari precum Cehia si Polonia care sunt mai putin expuse crizei nu o sa vedem efectele pe care le are in Vestul Europei”, a mai spus Makowski.

Principalii competitor ai Cosmote si Rometelecom sunt Orange, Vodafone, Zapp, UPC si RCS-RDS.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri