Frontal Communication,unul dintre cei mai importanti integratori de sistem si solutii IT&C, a anuntat ca a incheiat un parteneriat strategic cu Omnilogic, unul dintre liderii industriei IT&C din Romania.
“Sunt impresionat de performantele tehnice dobandite de echipa formata din 30 de oameni a Frontal Communication, care a obtinut Certificarea Cisco Gold Partner intr-un timp atat de scurt, mai putin de un an, cand in mod normal acest proces de certificare dureaza 2-3 ani. Am toata increderea ca in anul 2009 Frontal Communication va deveni lider incontestabil al pietei de integrare de sisteme IT&C din Romania” a declarat Gabriel Marin (foto), CEO Omnilogic.

Prin intermediul parteneriatului cu Omnilogic, Frontal Communication ofera clientilor un pachet integrat de servicii ce poate include: finantare, proiectare, implementare, stocare prin acces la data center-ul Omnilogic, monitorizare proactiva, mentenanta.

Astfel, clientii in baza unui fee lunar convenit intr-o intelegere pe termen lung beneficiaza atat de echipamente, cat si de aplicatii, backup, instalare si suport, putand transfoma Capex-ul in Opex.

Conform spuselor lui Erik Graf, presedintele Frontal Communication, compania sa a convenit sa aiba acces, in urma parteneriatului semnat cu Omnilogic, la baza de clienti si la data center-ul construit in Otopeni.

Frontal Communication pune la dispozitia clientilor un serviciu de help desk 24/7 si transforma produsele in servicii. Pana la sfarsitul anului, compania va primi si acreditarea de centru autorizat de training Cisco.

Adresand toate fazele din Network Lifecycle, Frontal Communication ofera servicii profesionale si expertiza tehnologica specifice fiecarei etape. Verticalele de business carora se adreseaza Frontal Communication sunt Enterprise, Banking&Insurance, Public Sector, Defence, Edu cation si Telecom.



Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri