Ara Software Group, unul din dezvoltatorii de solutii software de pe piata romaneasca, a inregistrat anul trecut o crestere de 24% a cifrei de afaceri pana la valoarea de 3,1 milioane de euro , iar pentru acest an compania estimeaza un avans de 30%.
“Pentru noi, anul care a trecut a fost un an de crestere, ne-am dezvoltat atat in ceea ce priveste solutiile software, numarul de utilizatori, cat si in ceea ce priveste numarul angajatilor. Obiectivul nostru pentru 2009 este unul ambitios, care urmeaza sa conduca la o crestere cu cel putin cu 30% a cifrei de afaceri a anului in curs”, a declarat Rodica Lazar, director general Ara Software Group.

Software-ul dezvoltat de companie are pana acum peste 3100 de utilizatori, dintre care 1000 existenti in administratia publica, din judetul Arges, iar pentru acest an Ara Software Group vrea sa creasca parteneriatele existente.

„Chiar daca anul acesta se anunta a fi unul „greu” pentru majoritatea companiilor din Romania, chiar si pentru cele din domeniul IT, ne-am propus sa crestem parteneriatele pe care le avem in administratia publica, adaugand noi module la solutiile deja recunoscute de catre institutii importante, castigand noi utilizatori multumiti de produsele ARA, precum si sa diversificam afacerea, dezvoltand si extinzand modelul actual de business”, incheie Rodica Lazar.

Compania a incheiat o serie de parteneriatele strategice cu Microsoft Romania, HP Romania, Romtelecom, RDS, Caro Group, Romsymdata si IT training, Centrul Teritorial de Calcul Electronic Piatra Neamt si alte companii din piata IT.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri