Rack-Soft, dezvoltator specializat in aplicatii software pentru centrele de date, a semnat un parteneriat cu Digital Techniques Asia Ltd, unul dintre principalii distribuitori de solutii telecom si VoIP din Asia.
Acordul se refera la distributia pe pietele din regiunea Asia-Pacific a aplicatiei 4PSA VoipNow, care este un sistem software de comunicatii integrate dezvoltat in Romania.

Digital Techniques Asia ofera o gama atent selectionata de echipamente hardware si de produse software ce implementeaza tehnologii inovatoare. Compania este un distribuitor regional important pentru o serie de produse VoIP.

"Ne-au impresionat arhitectura si facilitatile 4PSA VoipNow inca din momentul testarii aplicatiei. Am identificat imediat potentialul pe care il reprezinta pe piata furnizorilor de servicii de telefonie IP din regiunea noastra. Este un produs pe care clientii ni l-au solicitat si pe care il vom putea oferi de acum", a declarat Rupert Utteridge, director de vanzari si marketing al Digital Techniques Asia Ltd.

"Sunt optimist in privinta acordului incheiat cu Digital Techniques Asia in urma caruia am castigat un partener puternic in zona. Aceasta regiune are un potential deosebit si sunt increzator ca noul nostru partener va oferi clientilor finali servicii de suport de calitate si va explora oportunitatile de afaceri oferite de o piata foarte dinamica si in expansiune accelerata", a declarat Bogdan Carstoiu, Director General al Rack-Soft.

4PSA VoipNow este una dintre principalele aplicatii server de tipul "IP Integrated Communications System" care ofera solutii PBX de generatie urmatoare, destinate furnizorilor de servicii si companiilor. Cu ajutorul 4PSA VoipNow, acestia pot furniza servicii avansate de tip voce, video, fax si messaging la costuri atractive.

Rack-Soft dezvolta aplicatii software pentru servere si centre de date, folosind framework-ul 4Grid. Tehnologia proprietara 4Grid sta la baza infrastructurilor de generatie urmatoare, pregatite pentru livrarea serviciilor in "cloud". 4Grid permite furnizorilor Internet sa dezvolte infrastructuri SaaS redundante, scalabile si usor de administrat.

In prezent, Digital Techniques se concentreaza pe furnizarea de solutii si de produse destinate inregistrarii apelurilor, centrelor de comunciatii si furnizorilor de servicii. Compania este un distribuitor regional important pentru o serie de produse telecom si VoIP, precum SIP Handset Gateway, Ranch Networks, Aastra IP Handsets si multe altele.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri