Distribuitorul de solutii IT Romsym Data a inregistrat in 2008 o cifra de afaceri de 6,5 milioane de euro, in crestere cu 8,3% fata de anul anterior cand a raportat sase milioane de euro, a anuntat vineri compania.
Directorul executiv si de marketing al Romsym Data, Razvan Balint, a declarat, potrivit NewsIn, ca toti cei 6,5 milioane de euro au provenit din Romania. Anul electoral 2008 a afectat businessul distribuitorului de solutii IT, deoarece institutiile publice si autoritatile au alocat mai putine fonduri pentru achizitia de tehnologie a informatiei.

Romsym Data este prezent si pe pietele din Moldova si Serbia, unde a inregistrat afaceri de 650.000 de dolari si, respectiv, 100.000 de dolari.

Razvan Balint spera la o crestere de 5% a businessului in acest an, avand in vedere criza financiara internationala care va afecta implicit si distribuitorii de solutii IT.

In prezent, compania are 25 de angajati si nu prevede marirea personalului in perioada urmatoare.

Romsym, companie infiintata in 1992, distribuie solutii IT, oferind tehnologie de ultima ora, produsa de lideri mondiali in: - solutii de securitate (Symantec, Arkeia, GFI, Patron Global, Veritas), - managementul retelelor (Alt-N Technologies, Vector, Tobit Software, Blue Coat) - DTP si web design (Adobe, Macromedia, Xara, Strata) - managementul afacerilor (Business Objects, SPSS, Minitab, SumTotal, Telelogic, CRAMM, Workshare) - softuri utilitare (ACD Systems, Realnetworks, WinZip, Install Shield Software, Realnetworks, Roxio, Total Commander) - dezvoltare si soft stiintific (MathSoft, MathWorks, YesSoftware, Micro Focus) - sisteme Open Source (Red Hat).

Romsym Data ofera consultanta si training in domeniul IT prin intermediul unui centru de profil – ITtraining.
Printre clientii Romsym Data se numara Alcatel, Automobile Dacia, Banc Post, Banca Romaneasca, BCR Leasing, BRD, BAT, Electrica, Europharm, Excelent, Flanco, Interbrew, Ministerul Justitiei, Miro Bank, McDonald’s, Orange, Pagini Aurii, RATB, Raiffeisen Bank, Shell, Sindan, Ursus, SNCFR, Volksbank, Timken.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri