Claudiu Florica, directorul Biroului de Reprezentanta din Romania al Fujitsu Siemens Computers, va parasi compania in urma unui acord amiabil - se arata intr-un comunicat remis de Fujitsu Siemens Computers. Dragos Nicolaescu va prelua aceste atributii, sub coordonarea lui Viktor Malinowski, director regional pentru Europa de sud-est - precizeaza comunicatul.




Domnul Claudiu Florica pleaca de la Fujitsu Siemens Computers incepand de la 31 august 2005, dupa ce a contribuit activ la dezvoltarea Biroului de Reprezentanta al Fujitsu Siemens Computers in Romania - se arata in comunicat. Din pozitia sa de director al Biroului de Reprezentanta din Romania, a condus cu succes intreaga echipa spre obtinerea unui venit aproape dublu in anul fiscal 2004, fata de anul fiscal 2002, cand a fost inaugurat Biroul de Reprezentanta si a reusit finalizarea unor proiecte de importanta strategica pentru companie.

Incepand de la 1 iulie 2005, Dragos Nicolaescu, membru "ab initio" al echipei, a preluat indatoririle lui Claudiu Florica, succedandu-i acestuia in functia de director al Biroului de Reprezentanta din Romania. El va fi coordonat de Viktor Malinowski, director regional pentru Europa de sud-est, care este direct implicat in toate aspectele relevante pentru facilitarea aceastei tranzitii. Dragos Nicolaescu a impulsionat vanzarile de notebook-uri Fujitsu Siemens Computers in Romania, clasand compania pe locul 1 in vanzarile de notebook-uri in anul calendaristic 2004 si, de asemenea, in primul si in al doilea trimestru din 2005, conform datelor oferite de IDC (sursa: IDC 08/2005). Dragos Nicolaescu va sustine mai departe strategia Fujitsu Siemens Computers de a acorda o atentie deosebita proiectelor pentru intreprinderile mici si mijlocii (SMB), urmarind in acelasi timp cucerirea unei pozitii mai bune pe piata proiectelor dedicate intreprinderilor mari (LE). Primele sale actiuni vor urmari extinderea echipei din cadrul Biroului de Reprezentanta din Romania si consolidarea excelentei retele de parteneri autorizati, existente in acest moment. Comunicatul este semnat de Viktor Malinowski - director regional pentru Europa de sud-est al Fujitsu Siemens Computers.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri