Orange lanseaza un serviciu pentru utilizarea responsabila a telefonului mobil si accesarea in conditii de siguranta a Internetului prin intermediul cartelei SIM Orange, adresat in special parintilor care vor sa limiteze accesul copiilor la site-urile pentru adulti.
Astfel, parintii care achizitioneaza un abonament sau o cartela reincarcabila pentru copiii lor au acum posibilitatea sa filtreze accesul acestora la site-urile WAP si Internet cu continut pentru adulti. Activarea si dezactivarea filtrului se poate face gratuit, prin apel la Serviciul Clienti sau prin vizita in magazinele proprii.

De asemenea, Orange pune la dispozitia parintilor si a celor care au in ingrijire copii un ghid complet de sfaturi practice si de informatii utile referitoare la serviciile de telefonie mobila.

In anul 2008, Orange a semnat un Cod de Conduita prin care si-a luat angajamentul sa ofere solutii practice pentru utilizarea in conditii sigure a continutului furnizat pe telefonul mobil. Codul de Conduita are caracter de autoreglementare, fiind puternic sustinut la nivel european de Asociatia GSM si de Comisia Europeana.

Conform datelor furnizate de Autoritatea Nationala pentru Administrare si Reglementare in Comunicatii, la sfarsitul anului 2008, in Romania existau 28,6 milioane de clienti de telefonie mobila si 5,21 de milioane de conexiuni de acces la Internet, tara noastra avand una dintre cele mai dinamice rate de crestere din Europa in ceea ce priveste accesul la Internet.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri