Directorul executiv al Apple Computer, Steve Jobs, a anuntat lansarea, cu surle si trambite, a unei noi jucarii pentru pasionatii tehnicii de ultima ora. Este vorba despre mult-asteptatul telefon cu i-pod incorporat, pentru cei care vor sa asculte muzica si sa vorbeasca la acelasi dispozitiv. ROKR a fost creat de Motorola Inc, va fi livrat cu peste 100 de melodii, camera foto incorporata si hands free. Pentru a nu incarca retelele de telefonie mobila, utilizatorii nu vor putea sa transfere mp3-uri de la un telefon la altul, ele putand fi descarcate numai de pe Internet sau de pe un computer.

Un alt produs lansat de Apple este noul i-pod Nano care, spre deosebire de versiunea precedenta care avea capacitatea de stocare numai pe hard, va avea memorie flash. Acest lucru il va face mai usor si va economisi energia bateriilor. Nano nu va cantari mai mult decat o bricheta obisnuita, iar Apple afirma ca poate stoca 1.000 de melodii sau 25.000 de fotografii. "Nano este cea mai importanta revolutie tehnologica de cand s-a lansat i-podul. Este imposibil de mic!", a declarat Steve Jobs, la lansare. Preturile acestuia variaza intre 249 de dolari si 199 de dolari, in functie de memorie. Deocamdata, telefonul cu i-pod va fi comercializat numai in Statele Unite, contractul de distributie fiind facut cu Cingular Wireless. ROKR va include o memorie flash, care va asigura un timp de convorbire de noua ore si stand-by de noua zile. Pretul acestei "minuni" este de 250 de dolari si va putea fi gasita in magazinele americane incepand din weekendul viitor.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri