Nokia, cel mai mare producator de telefoane mobile, a vandut divizia de televiziune mobila companiei indiene Wipro, scrie Washington Post.
Desi televiziunea mobila se afla intr-un moment dificil, vanzarea acestei unitati nu inseamna ca cel mai mare producator de telefoane mobile devine neinteresat de acest sector. Un purtator de cuvant al Nokia a declarat ca “producatorul se va axa pe partea bunurilor de consum, pe terminalele ce dispun de televiziune mobila, mai mult decat pe zona de business”.

Unitatea Mobile Broadcast Solutions (Solutii Mobile de Transmitere) are aproximativ 40 de angajati. Aceasta divizie a creat soft-uri si componente ce permit prezenta tehnologiei televiziunii mobile pe telefoane si accesul la retele de transmisie.

Transmiterea de televiziune mobila, care in urma cu cativa ani se estima a fi cea mai folosita caracteristica pentru telefoanele mobile, a cunoscut o cerere foarte mica in intreaga lume.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri