Evolutia furnizorilor alternativi nu a lasat Romtelecom fara reactie. Conducerea companiei anunta ca in viitor vor fi lansate oferte pentru servicii integrate: telefonie, date si voce.

Dupa ce s-au investit aproximativ 25 de milioane de euro in modernizarea infrastructurii de telecomunicatii din Bucuresti si in modernizarea echipamentelor, conducerea Romtelecom anunta ca in viitor compania se va orienta catre servicii integrate, care pot fi suportate de noua retea. Obiectivul Romtelecom este ca pe acelasi fir traditional de cupru, pe care altadata se furnizau doar servicii de telefonie, sa se poata oferi simultan voce, date, televiziune, jocuri, spune Dan Pazara, Corporate Affairs Romtelecom. Mai mult, pentru acest an se anunta inceperea implementarii unei retele de ultima generatie, Next Generation Network. S-a mai anuntat ca in urmatorii trei ani vor fi investite aproximativ 500 de milioane de euro in retea. Principalul operator de telefonie se va concentra si pe segmentul de servicii de Internet. Pina in 2007, Romtelecom urmareste sa devina lider de piata in domeniul Internet si date, cu o cota de piata de peste 70%. Estimam ca vom avea, pina la sfirsitul anului 2008, peste 350.000 de utilizatori ai serviciilor IP, mai spune Dan Pazara.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri