Cu o experienta in domeniul financiar de peste 20 de ani, Adrian Gheorghe este noul director executiv al diviziei Servicii Interne si Financiare (CFO) al IIRUC Service.
Adrian Gheorghe va superviza direct o echipa de 24 de specialisti ai diviziei financiare, principalele sale atributii fiind legate de asigurarea unui management financiar performat, avand totodata si responsabilitati executive in calitate de director general adjunct.

„Adrian Gheorghe se alatura companiei intr-un moment de creștere dinamica, iar vasta sa experienta in domeniul financiar va aduce un plus de valoare in atingerea obiectivelor financiare pe care IIRUC Service le vizeaza”, a declarat Calin Rangu, CEO IIRUC Services.

Inainte de a face parte din echipa executiva a IIRUC Service, Adrian Gheorghe a ocupat pozitia de Vice-Presedinte Executiv al Diviziei Financiare si Strategie din cadrul Bancpost Romania.

El a mai detinut functia de Director al Directiei de Contabilitate si Control Financiar in cadrul Raiffeisen Bank si ABN AMRO. In parcursul sau profesional, a activat si in cadrul Ministerului Sanatatii si a companiei de consultanta PriceWaterhouseCoopers Romania.

IIRUC Service este lider de piata in Romania ca furnizor de servicii IT, outsourcing, asistenta tehnica si suport, precum si terminale tranzactionale. Compania asigura servicii pentru peste 25.000 de clienti, oferind suport tehnic pentru mai mult de 70.000 de sisteme si avand cea mai extinsa retea locala, cu peste 60 de puncte de lucru in principalele orase ale tarii.

Specialiștii IIRUC Service garanteaza, pe baza SLA (service level agreement) contractat, un timp de intervenție de pana la 2 ore, in orice punct al tarii fara a apela la subcontractori, ceea ce ii diferentiaza de orice alt furnizor de servicii IT de pe piata.

Compania IIRUC Service a fost preluata la inceputul anului 2008 de catre grupul Raiffeisen Informatik GmbH, al doilea furnizor de servicii IT de pe piata austriaca, cu o cifra de afaceri de peste un miliard de euro.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri