Beia Consult International, distribuitor autorizat Siemens, companie cu experienta in proiecte pentru centrale telefonice, retele de centrale telefonice si solutii de comunicatii avansate, a avut afaceri de 2 milioane euro anul trecut, iar pentru 2009 estimeaza o stagnare a cifrei de afaceri.


“Cifra de afaceri a companiei a crescut, anul trecut, cu putin peste 5% fata de 2007, la un profit de aproximativ 230.000 euro”, a declarat George Suciu, general manager Beia.

In primul trimestru din 2009, afacerile companiei s-au cifrat la 280.000 euro, in scadere cu aproximativ 35% fata de aceeasi perioada a anului trecut, cand acestea s-au ridicat la 443.000 euro.

Sfarsitul lui 2009 este anuntat la acelasi nivel cu cel inregistrat anul trecut din punct de vedere al afacerilor.

“Mizam pe obtinerea unei cifre de afaceri asemanatoare cu cea obtinuta in 2008”, a spus Suciu.

Desi primul trimestru din 2009 a fost marcat de o scadere puternica, incepand cu luna aprilie, situatia la Beia a inceput sa se imbuntateasca vizibil, a spus reprezentantul companiei, pentru Wall-Street.

Printre cele mai bine vandute produse de Beia Consult International se numara centralele termice, care au avut, in 2008, o pondere de 40% din totalul vanzarilor realizate de companie, acestea fiind urmate de terminalele mobile - 20-25%. Apoi, 15% din afacerile companiei sunt reprezentate de proiecte pe zona de servicii, iar restul in cercetare.

“Cea mai mare parte a afacerilor noastre o facem in Romania, insa am avut cateva proiecte si, implicit, vanzari, si in Moldova, Germania, Bulgaria sau Elvetia”, a adaugat managerul general.

Beia Consult International are 40 de angajati in prezent si planuieste sa mai angajeze, pe partea de vanzari, inca 3-4 oameni. Reteaua de 40 de parteneri se intinde pe tot teritoriul tarii.

Compania are, in momentul actual, peste 9.000 de clienti. De curand, Beia a castigat cativa clienti noi, care provin din sectorul de medical care si din zona hoteliera.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri