Integratorul de sisteme IT Maguay a avut in primul trimestru din acest an o cifra de afaceri de 3,5 milioane euro, cu 25% mai mare decat in perioada similara a lui 2008, a declarat directorul operational al companiei, Eduard Pughin (foto).
"Pentru 2009 ne-am propus o cifra de afaceri de 13 milioane de euro, in crestere cu 25% fata de cea realizata in 2008. Suntem in grafic, pe primul trimestru inregistrand cresterea prognozata, de 25% fata de aceeasi perioada a lui 2008, la 3,5 milioane de euro", a declarat Pughin, citat de NewsIn.

Acesta a precizat ca jumatate din cifra de afaceri pe primele trei luni ale acestui an a fost data de integrarea sistemelor de calcul, laptopuri si servere, 25% de solutiile informatice complete si 25% de distributie.

Compania Maguay Impex a realizat in 2008 o cifra de afaceri de 10,4 milioane euro, cu 30% mai mare decat cea realizata in 2007. Conform lui Pughin, anul trecut au fost vandute 9.000 desktop-uri, 2.600 notebook-uri si 700 de servere.

Maguay are sediul central in Bucuresti si puncte de lucru in Targoviste, Ploiesti, Constanta si, de la inceputul acestui an, in Brasov, obiectivul pentru 2009 fiind dezvoltarea la nivel national. In prezent, compania are un numar de 60 de angajati.

"Credem ca piata reala a IT-ului nu va scadea in 2009 cu mai mult de 10-15% fata de 2008", a mentionat Eduard Pughin.

Infiintata in 1997, Maguay Impex importa si distribuie in Romania produsele unor marci consacrate la nivel international, activitatea principala constituind-o implementarea proiectelor IT si asamblarea de sisteme sub brand propriu.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri