Digital Cable Systems, unul din principalii furnizori de servicii de telecomunicatii de pe piata autohtona, care detine brandurile AKTA si Dial Telecom, va investi, in acest an, peste 5 milioane euro in vederea diversificarii portofoliului de servicii si adaptarii ofertei companiei la cerintele pietei.
Directia principala de investitie va fi extinderea accesului la Internet, care reprezinta, in acest moment, serviciul cu cea mai importanta pondere in cresterea veniturilor DCS.

Compania mizeaza pe expansiunea la nivel local, dar si pe modernizarea tehnologiei existente. Conform reprezentantilor Digital Cable Systems, Internetul fix reprezinta motorul de crestere al industriei telecom si, implicit, al companiei, dupa ce, potrivit estimarilor, gradul mediu de penetrare a acestui serviciu a depasit 60% in mediul urban mare.

In acelasi timp, DCS va investi sume importante in dezvoltarea portofoliului de servicii adresate segmentului rezidențial prin brandul AKTA.

"Pentru clientii rezidentiali ne propunem sa extindem cat mai rapid actuala solutie video-Internet, oferita acum in majoritatea retelelor DCS, la o soluție moderna triplay – video-Internet-telefonie – pentru a ne consolida pozitia de furnizor preferat de servicii integrate de comunicatii rezidentiale in toate localitatile in care suntem prezenti", a declarat Dinu Malacopol (foto), CEO al Digital Cable Systems.

Odata cu lansarea serviciului de telefonie fixa pentru segmentul rezidential, DCS doreste sa atraga o parte importanta a clientilor care utilizeaza deja serviciile de Internet oferite de companie, procentul mediu estimat al abonatilor de cablu si Internet care vor opta pentru triple-play fiind de cel putin 30% in primul an, in functie de zona.

Datorita diversificarii portofoliului de servicii, DCS mizeaza in acest an pe o crestere de cel putin 10% a cifrei de afaceri. Recent, compania a anuntat ca in primele sase luni ale anului a atras 10.000 clienti rezidentiali pentru serviciile AKTA de Internet si 200 de clienti-companii pentru serviciile Dial Telecom de date si telefonie.




Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri