SKIN, unic importator Nikon in Romania, lanseaza, in septembrie, patru noi aparate foto digitale compacte COOLPIX printre care si modelul S1000PJ, primul aparat foto compact cu proiector din lume, si estimeaza ca va vinde pana la finalul lui 2009 cateva mii de unitati din aceasta gama.
"Asteptam cu mare interes sa vedem care va fi reactia consumatorilor romani fata de aceste noi aparate foto digitale, ce urmeaza a fi lansate in premiera pe piata din Romania. Insa, cunoscand profilul clientului roman, atras de tot ceea ce este nou, de tehnologii performante, ne asteptam sa vindem, din momentul in care aceste modele noi vor fi lansate si pana la finele lui 2009, pana la cateva mii de unitati", au declarat, pentru Wall-Street, reprezentantii companiei.

Noua serie Nikon COOLPIX cuprinde patru aparate foto din seria Style care ofera utilizatorilor noi tehnologii, precum: primul aparat foto compact cu proiector din lume, primul aparat foto Nikon cu ecran multi-touch OLED, primul aparat foto compact la fel de rapid ca un DSLR si aparatul foto compact colorat, stilat si foarte usor de folosit.

COOLPIX S1000PJ ofera posibilitatea de a proiecta imaginile sau filmele direct din aparatul foto pe o suprafata aflata la maximum doi metri. Proiectorul permite utilizatorilor sa impartaseasca fotografiile si filmele fara a fi nevoie de echipament suplimentar.

Aparatul foto digital dispune, de asemenea, de un mod Scena automat, de cinci functii care reduc imaginile neclare si de Sistemul Portret Inteligent.

COOLPIX S70 dispune de functia de declansare prin atingere, care permite focalizarea si fotografierea doar prin atingerea zonei relevante de pe ecran.

COOLPIX S640 are cel mai rapid timp de pornire din industria aparatelor foto compacte, oferind, de asemenea, focalizare automata la fel de rapida ca a unui DSLR, iar modelul COOLPIX S570 selecteaza automat un mod corespunzator de fotografiere in functie de distanta, de luminozitate si de pozitia chipurilor din cadru.

Citeste si Skin: Criza a stopat avantul pietei IT si cresterea sectorului foto

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri