Flamingo International, al treilea retailer pe piata locala de electroIT, a inregistrat in primul semestru al acestui an o cifra de afaceri de 187 milioane lei (44,3 milioane euro), mai putin cu 45% fata de 340 milioane de lei in aceeasi perioada a anului trecut, se arata intr-un comunicat al companiei.
”Indicatorii financiari reflecta situatia din piata, atat la nivel local cat si european. Piata de profil a scazut cu 45% in Romania, acest declin fiind depasit doar de Ucraina”, a declarat Stefan Treiber, director executiv al Flamingo International.

Oficialii grupului estimeaza ca nu vor inregistra pierderi financiare in a doua jumatate a anului, dupa ce costurile au fost reduse cu 30% in iunie 2009, comparativ cu perioada similara a anului trecut.

Ieri, 75% dintre actionarii Flamingo au aprobat o emisiune de obligatiuni convertibile in actiuni in valoare de 29 milioane lei (6,9 mil. euro) pe care le va folosi pentru majorarea capitalului social. Aceasta emisiune este mai mai mare decat capitalizarea companiei pe Bursa, de 5,7 mil. euro.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri