In perioada 17 octombrie-31 decembrie 2005 Flamingo deruleaza la scara nationala prima etapa a programului Digital Home. Programul se inscrie in demersul Flamingo de promovare in Romania a conceptului de casa digitala prin facilitarea accesului oricarui consumator la solutiile integrate ce compun acest concept.
In prima etapa consumatorii vor putea achizitiona solutii de display ce stau la baza casei digitale printr-un sistem de rate inovator: fara dobanda, fara timp de asteptare, fara acte suplimentare, doar prin simpla prezentare a buletinului. Produsele pot fi achitate in trei rate si primite pe loc.


Cei care fac achizitii in aceasta prima etapa a programului devin totodata si posesorii unui Digital Home Card, pe baza caruia vor participa si in etapele urmatoare.


Digital Home este un concept inovator pe piata romaneasca in care noi credem si de aceea oferim sansa fiecarui roman sa-si construiasca pas cu pas, cu efort minim, o casa digitala. Interesul fata de acest subiect exista inca de la inceput, acum facilitam si accesul la aceste produse. Suntem convinsi ca rezultatele vor fi cele scontate, a declarat domnul Eduard Samson, Presedinte Flamingo Computers.



Digital Home reprezinta o experienta digitala complexa si completa, care presupune combinarea tehnologiilor audio-video, securitate, iluminat si confort termic, dezvoltate in jurul unui PC, pentru a obtine un sistem integrat si personalizat pus la dispozitia utilizatorului.

Despre Grupul Flamingo

Flamingo International este societatea holding pentru Grupul Flamingo, unul dintre cei mai importanti jucatori din industria de IT&C&CE din Romania. Flamingo este o companie certificata ISO 9001, att pentru distributia de produse IT si Consumer Electronics ct si pentru proiectarea si productia de calculatoare. n Romnia firma detine o retea de peste 80 de magazine IT si Consumer Electronics si filiale n 41 de orase.


Conform datelor furnizate de IDC, n 2004 Flamingo si-a ntarit pozitia de lider pe piata IT din Romnia, numarul calculatoarelor asamblate n 2004 atingnd 60.000 unitati, ceea ce reprezinta o cota de piata de 25% din totalul sistemelor asamblate n Romnia.
Din grupul Flamingo mai face parte si cea mai importanta companie de distributie a produselor IT si Consumer Electronics de pe piata romneasca - Flamingo Distribution Center, ce deserveste n prezent un numar de aproximativ 1500 clienti activi si acopera ntreg teritoriul tarii prin parteneri locali si prin cele patru puncte de vnzare regionale, fiecare beneficiind de personal si depozit dedicat.


ncepnd din anul 1999, Flamingo are o prezenta activa si n plan international, att n distributie ct si n retail, avnd n prezent subsidiare n Bulgaria, Croatia, Olanda, Ungaria, Macedonia, Moldova, Serbia si Muntenegru.


La sfarsitul lunii iunie s-a incheiat cu un succes remarcabil oferta publica initiala de actiuni Flamingo International. n urma acesteia s-a vndut un volum de 19,55 milioane actiuni (cu 15% mai mult dect volumul initial scos la vnzare), obtinndu-se 12,5 milioane euro, suma care va fi investita n proiectele de extindere a companiei: Future Shop, Flamingo Extensiv si Intensiv, Future World, Retail International. Flamingo International este o societate ale carei actiuni se tranzactioneaza la Bursa de Valori Bucuresti sub simbolul FLA.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri