Sitecom, companie specializata in furnizarea de solutii de retelistica si accesorii pentru PC, s-a lansat in Romania si are in plan sa ajunga in primii cinci jucatori din piata de profil locala.
Skin, importator si distribuitor al unora dintre cele mai importante branduri internationale din domeniul tehnologiei informatiei, printre care si Nikon, reprezinta in Romania compania olandeza cu sediul la Rotterdam.

Distributia gamei complete Sitecom va fi asigurata prin intermediul retelei de peste 2.000 de parteneri Skin de pe plan local.

Motivele pentru care compania olandeza a ales sa isi lanseze operatiunile in Romania sunt strans legate de oportunitatile care caracterizeaza aceasta piata.

"Acesta este momentul potrivit pentru Sitecom de a intra pe pe piata romaneasca. Am decis sa semnam un parteneriat cu Skin pentru a ne pozitiona pe piata si a creste disponibilitatea produselor noastre in retail si pentru utilizatorii finali. Piata romaneasca are un potential enorm pentru noi datorita marimii ei si cresterii foarte rapide a numarului de conexiuni Internet", a declarat directorul de vanzari Sitecom, Sjors Hendriks.

Produse precum routere wireless, modemuri, switchuri si camere de securitate pentru Internet vor fi distribuite in Romania alaturi de noua generatie de routere si adaptoare din gamele Pure E-motion | X-series si de produsele din gama Smart Living. Toate aceste solutii sunt proiectate si dezvoltate printr-o abordare non-tehnica, focalizata pe nevoile utilizatorului final si sunt adresate unui public tinta foarte variat.

"Obiectivul nostru este acela de a ne face cunoscuti pe piata din Romania. Nu putem estima cat vom vinde in primul an de existenta pe plan local, insa ceea ce putem afirma este ca dorim sa ajungem in primii 5 jucatori ai pietei de profil", afirma reprezentantii companiei.

Sitecom a fost infiintata in 1998, iar sediul central se afla in Rotterdam, Olanda. Compania Sitecom are filiale in sase tari si este activa in 18 tari din zona Europa, Orientul Mijlociu si Africa.

Skin este o companie de distributie pe piata IT si furnizor al unora dintre cele mai mari hipermarket-uri si electroshop-uri din Romania precum Carrefour, Cora, Auchan, Altex, MediaGalaxy, Real, Say, Domo sau Flanco. Prezenta pe piata din anul 2000, compania este importator unic al brandurilor Altec Lansing, Casio, GEIL, Iriver, Leadtek, Cooler Master, Nikon, importator si distribuitor pentru A-DATA, JVC, Lexar, MSI, Philips, Toshiba si distribuitor pentru Acer, Plantronics si Samsung.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri